2015. június 24., szerda

Új történeteim!

Sziasztok!

Most, hogy ilyen sok idő után befejeztem végre a Kezdetek hajnalát, teljesen nyugodt szívvel kezdhetek neki a két már tervezett új történetemnek, amik remélhetőleg gyorsabban fognak haladni.

Először is itt az első, ami szokásomtól eltérően nem tartalmaz semmi fantasyt. :) A koreai karakterek remélem nem jelentenek majd akadályt senkinek. :)
Ehhez már egyébként megcsináltam a blogot is és a prológus is elkészült, ugyanis nem bírtam várni vele, a napokban pedig az első fejezetet is elkezdem megírni.
Tehát akkor következzen:

Pokoli csillogás

Im Min Ah legnagyobb álma vált valóra, amikor felvették az FS ügynökséghez. A boldogsága pedig tovább növekedett, mivel az igazgató fia, aki néha bejárt a próbákra, a legnagyobb figyelmét neki szentelte. Pár hét elteltével pedig meg is kapta a nagyszerű ajánlatot, hogy álljon össze a fiúval, Hyun Seokkal.
Azonban hamar kiderült, mégsem mondhatja ezeket a dolgokat szerencsének. Az ügynökség titkos tevékenykedései sorra tárulnak fel Min Ah szeme előtt, ő pedig csapdába esett, és minden erejével a kiutat keresi.
Lelki erejét Hyun Seok teszi a legjobban próbára, aki borzalmasan bánik a lánnyal, és nem mellesleg össze vannak zárva.
Aztán találkozik egy férfival, akinek változó viselkedése teljesen összezavarja, és aki újabb titkokat rejteget.
Min Ah egyre jobban belefolyik a dolgokba, amivel a rá leselkedő veszély is nő. Viszont ez a szabadulást is elhozhatja számára, de vajon időben?


A második pedig természetesen egy fantasy lesz, viszont lehet csak pár hónap múlva fogom elkezdeni, vagy a következő héten, nem tudom xD Akit érdekel kövesse EZT a blogomat, ide minden friss hírt ki fogok írni.
Ez amúgy egy szirén-vérfarkas hibrid lányról fog szólni, aki 22 éves koráig semmit sem tud a természetfeletti létezéséről. Aztán a szülinapját követő első teliholdkor átváltozik és ezzel fel is fordul az élete. Neki áll kutakodni, hogy kiderítse mi történik vele. Mit sem sejtve arról, hogyha felfedi szülei kilétét, az az életébe kerülhet.


ui.: Eredetileg a Kezdetek hajnalának is gondolkoztam 2. részén, amire lett is volna utalás kicsi most a végén, de mivel nincs rá, nem is volt sose nagy érdeklődés, ezért kedvem sincs hozzá nagyon, mert csak ugyanilyen huzavonás több éves írás lenne belőle. Ennek ellenére, ki tudja talán egyszer megírom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése